Uslovi korištenja

Opšti uslovi korištenja
ZdravljePress.com pruža mogućnost svojim posjetiocima da koriste usluge i sadržaj svog sajta prema dole navedenim Uslovima korištenja.
Korištenjem bilo kojeg dijela sajta ZdravljePress.com ili sajta u cjelini smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju njegovom upotrebom te to čine isključivo na vlastitu odgovornost i za ličnu upotrebu.
Korištenje sadržaja
Sadržaj sajta koji govori o bolestima, tegobama i stanjima nemože se uzeti kao zamjena za profesionalnu medicinsku uslugu, niti kao osnova za uspostavljanje dijagnoze ili preporuka za bilo koji program liječenja.
Kada se radi o vašem zdravllju uvijek prvo potražite stručnu medicinsku pomoć a sve dalje odluke donosite u saradnji sa vašim ljekarom.
Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i ZdravljePress.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem.
Zaštita privatnosti
ZdravljePress.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta.
Bilo koji podaci o korisnicima sajta ZdravljePress.com neće se davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.
Pravila komentarisanja
Komentari objavljeni na websajtu ZdravljePress.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora, te time ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi.